Stjernekokke hastede fra prismodtagelse hjem i køkkenet

De kom hjem fra Stockholm med en Michelin-stjerne og gik direkte i køkkenet for at lave mad.

Det var to stolte kokke, hhv. chef og souchef  Rainer Gassner og Kristoffer Ringsing, som onsdag lidt før klokken 20 kom tillbage til Fredericia fra prismodtagelse i Stockholm, hvor deres restaurent Ti Trin Ned havde modtaget en anerkendende Michelin-stjerne. Straks efter ankomsten gik de i køkkenet for at lave mad til gæsterne i restaurenten.

quote

- Det er en voldsom anerkendelse 

Svend  Rasmussen, madekspert, TV2

Det lykkedes dog TV SYDs reporter på stedet at få en kommentar fra de to. Hør det her: 

Køkkenchef Rainer Gassner gik direkte i køkkenet, da han kom hjem med en Michelin-stjerne.

Det er en voldsom anerkendelse af både Henne Kirkeby Kro, at de har fået to Michelinstjerner, og af flere års flot arbejde på Restaurent  Ti Trin Ned i Fredericia.

Sådan sagde madekspert på TV2 Svend Rasmussen onsdag aften i TV SYD efter at de to restaurenter var blevet præmieret i Stockholm.  Hør Svend Rasmussen uddybe det her: 

Det er en voldsom anerkendelse, siger madekspert på TV 2, Svend Rasmussen.