Stjernevejskolen fuldender triumf: To hold i kvartfinalen

Stjernevejskolens drenge spillede tirsdag formiddag med en sikker sejr på 6-1 på udebane i Aarhus mod Laursens Realskole sig i kvartfinalen i Ekstra Bladets skoleturnering - nøjagtig som skolens piger gjorde mandag.

I drengenes kamp kom Stjernevejskolen hurtigt foran - men Laursens Realskole udlignede på straffespark til 1-1, som var pausestillingen.

Straks fra 2. halvlegs begyndelse trak Stjernevejskolen fra. En føring på 4-1 blev hurtigt skabt, og da Laursens Realskoles drenge havde svært ved at klare modgangen og fik udvist en spiller, blev den endelige sejr på tennis-cifrene 6-1.

Dermed er både drenge- og pigeholdet fra Stjernevejskolen i Hedensted klar til forårets kvartfinaler.

Det er der ingen andre skoler, der matcher i dette års udgave af Ekstra Bladets skoleturnering, så allerede nu kan Stjernevejskolen bryste sig at være den skole, der samlet har klaret sig bedst.