Gang i den sønderjyske svingdør - ny mand i Horsens og ro i Esbjerg

Onsdag var sidste dag, som de danske klubber i superligaen og 1. division kunnet handle med spillere. Af de lokale klubber har Sønderjyske været mest aktiv med farvel til to og velkommen til ny forsvarsspiller, mens Esbjerg har holdt sig helt i ro.

Sønderjyske gennemførte  i løbet af onsdag aften tre spiller-transaktioner: Adama Guira er blevet solgt til den franske Ligue 2 klub RC , forsvarsspilleren Ramón Rodrígues er købt i FC Nordsjælland og Silas Songani er udlejet til FC Sydvest i Tønder.

Mest markant er Sønderjyskes farvel til den succesfulde og populære Adama Guira.
- Da vi forlængede kontrakten med Adama Guira sidste efterår, var vi også enige om en fælles plan for et videresalg i løbet af et års tid. Vi er glade for, at vi kunne beholde ham i sidste sæson; men nu opstod så den rigtige mulighed for både Adama Guira og klubben, og vi var derfor også hurtigt enige om, at det så skulle være, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

 Esbjerg fB holdt sig i ro med indkøb på transfervinduets sidste åbningsdag, mens det dog blev til et salg af midterforsvareren Michael Jakobsen til Melbourne City FC i de yderste timer onsdag. Han blev i foråret lejet ud til norske Lillestrøm BK for resten af året, og efter en ihærdig indsats fra både EfB og andre parters side faldt en aftale på plads, så Michel Jakobsen sammen med sin familie kan drage på to års eventyr i den sydaustralske metropol. Melbourne City spiller i den australske A-League og har i forvejen den tidligere landsholdsmålmand, Thomas Sørensen, i truppen.

 AC Horsens har i  West Ham United lejet Doneil Jor-Dee Ashley Henry frem til den 31. december 2016. Doneil Jor-Dee Ashley Henry er midterforsvarer og og canadisk landsholdspiller.

I første division er Vejle Boldklub og den 25-årige forsvarsspiller Jesper Fleckner blevet enige om at ophæve kontrakten. Dermed nåede forsvarsspilleren tolv måneder i VB, som han kom til fra Brønshøj sidste sommer.

FC Fredericia har tilknyttet Mads Raben for resten af 2016 på en amatørkontrakt. Den 20-årige angriber har trænet med holdet hele sommeren, efter han fik ophævet sin kontrakt med superligaklubben OB.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.