Stor interesse for sommerjob i Lalandia og Legoland

Både Lalandia og Legoland har i denne weekend holdt jobdage, hvor interesserede i sæsonarbejde i de to turistattraktioner, kunne få indblik i deres mulige sommerjob.

Op mod 2000 er fredag og lørdag mødt op til jobdage på Lalandia og Legoland i Billund for at høre mere om de omkring 550 ledige sæsonjobs i de to turistattraktioner. En lang række af de interessserede har besøgt begge steder i deres jagt på et sommerjob.

 Legoland har haft besøg af omkring 1550 mennesker fredag og lørdag. Ansøgerne til sæsonarbejdet er både unge studerende og seniorer, der ønsker sommer-beskæftigelse.

- De gæster, som vi har haft i år til jobdagene, har været virkeligt godt forberedte og har vist stor interesse i vores ledige stillinger. Nu begynder arbejdet med at læse alle ansøgningerne igennem, hvor vi lige nu ligger lidt højere i antal i forhold til samme tid sidste år. Vi skulle gerne i løbet af februar have ansat og skrevet kontrakt med størstedelen af de 450 nye kolleger, som vi er på udkig efter, siger Jacob Clausen, HR-manager i Legoland, til TV SYD.

Lalandia har omkring 100 ledige sommerjobs, mens Legoland tilbyder 450 ledige stillinger til sommer.