Storken er også landet på hjemmesiden

I anledning af at storken Annika igen er "hjemme" i storkereden i Smedager, kan man igen følge storkereden live her på TV SYD.

Hold på hat og briller, for nu starter endnu et af livets store dramaer her på TV SYD. Det handler om liv og død og overlevelse på trods. Og det ender ikke altid godt.

Det er selvfølgelig storkereden i Smedager, der er centrum for det store drama. Ligesom sidste år og året før. Hovedpersonerne - eller hovedstorkene om man vil - er Tommy og Annika. Et storkepar, der hvert år vender tilbage til reden for at parre sig, lægge æg og opfostre deres unger i reden.

Og vi har fulgt dem her på TV SYD på godt og ondt. Vi var med sidste år, da parrets fire unger kom ud af æggene. Og vi var med, da de døde - en efter en, til der kun var en eneste levende unge tilbage.  Hun fik navnet Pippi, og vi ventede i spænding på, at hun skulle blive stor nok til at gå på vingerne.

Det blev hun. Hun klarede sig godt, voksede sig stor og stærk nok til en dag at lette fra reden og flyve ud i den vide verden. 

 Storkeekspert Mogens Lange Petersen fortæller her, hvad der sker, hvis en anden han-stork kommer Tommy i forkøbet.

En flyvetur hun aldrig vendte tilbage fra. Alt tyder på, at hun mistede livet derude i den ubarmhjertige natur.

Nu starter dramaet igen. Annika er vendt hjem til reden i Smedager, og fra i dag kan I alle igen følge med her på TV SYDs hjemmeside.

Nu venter vi igen i spænding, for Tommy er endnu ikke dukket op i reden.  Men Annika er tidligt på den, så mon ikke han har det godt?

Nu kan vi bare håbe og vente tålmodigt. Og hele dramaet kan I følge direkte her på http://www.tvsyd.dk/natur