Tæt tåge: Politiet opfordrer til at køre hjemmefra i god tid

Der er tæt tåge flere steder i det syd- og sønderjyske. Politiet opfordrer derfor til, at bilister kører hjemmefra i god tid.

Sigtbarheden er dårligere end normalt på de syd- og sønderjyske veje onsdag morgen. En tæt tåge har lagt sig som et tæppe over landsdelen, og det kan skabe farlige situationer og langsommere morgentrafik, forudser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vores patruljer melder om tæt tåge flere steder. Vi kan kun opfordre til, at bilisterne kører hjemmefra i god tid, siger vagtchef Ole Aamann ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Særtransport generet af tåge

Tågen gjorde allerede sit indtog i landsdelen tirsdag aften, oplyser politiet. Her måtte chaufføren på en særtransport med et vindmølletårn opgive at komme videre. Tågen generede chaufføren, så han ikke kunne se sine følgebiler i den tætte tåge.

Chaufføren valgte derfor at parkere den 51 meter lange transport i rundkørslen Koldingvej – Ribevej i Toftlund, hvor transporten kunne holde uden at genere den øvrige trafik.

- Jeg har ikke hørt, om den fortsat holder der. Men jeg vil håbe, at de er kommet godt videre, lyder det onsdag morgen fra Ole Aamann.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.