Team Esbjerg på svær opgave mod FC Midtjylland

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg har siden nytår haft det svært i både Champions League og den hjemlige turnering, hvor det onsdag aften gælder det suveræne førerhold FC Midtjylland.

Team Esbjerg har stadig dårlige minder fra  håndboldhallen i Ikast, hvor holdet for godt tre uger siden tabte danskermødet i hovedrunden i Champions league med 38-26 til FC Midtjylland, der i den hjemlige liga har vundet 13 kampe i træk og har lagt afstand til de øvrige tophold.

For Esbjerg gælder nu kun om at slutte blandt de seks hold, der går til DM-slutspil. Team Esbjerg indtager lige nu 5-pladsen med 20 points - med Silkeborg-Voel KFUM og Odense HC lige efter sig.

- FC Midtjyllands styrke er stabiliteten, og spiller man ikke på højt niveau i hele kampen, bliver man mast. Stine Jørgensen var hård ved os i den seneste kamp, og vi håber ikke, hun på samme måde rammer dagen denne gang. Vi skal tro på, at vi kan hente point i hver eneste kamp. Vi havde chancen i Viborg, men havde ikke skarpheden i slutfasen, siger Team Esbjergs cheftræner Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.