TM Tønder tæt på overlevelse

Med sejr torsdag aften over HC Midtjylland hentede TM Tønder to vigtige point i kampen om at undgå direkte nedrykning. Sønderjyske kan lørdag sikre Tønders overlevelse med sejr, når bundholdet Randers gæster Skansen i Sønderborg.

Sejren i Herning gav TM Tønders håndboldherrer to vigtige point i kampen om at undgå direkte nedrykning fra ligaen, da de nu har fire points afstand til Randers på sidstepladsen.

Det betyder, at Randers skal vinde sine to sidste kampe for at overhale Tønder. Randers skal lørdag eftermiddag møde Sønderjyske i Skansen i Sønderborg, hvor Sønderjyske med uafgjort eller sejr sender Randers direkte ned i 1. division.

Tønder kan dog også selv kan afgøre sin skæbne ved at få blot et enkelt point i grundspillets sidste kamp på hjemmebane mod Mors-Thy på onsdag.

I aftes mod HC Midtjylland var Tønder bagud 14-12 ved pausen, men kom stærkt igen i 2. halvleg, som de vandt med otte mål og slutresultatet 29-23 til stor jubel for Tønders trofaste medrejsende supportere.

quote

Det var en flot – og vigtig – sejr i aften. Nu har holdet én kamp tilbage i ligaen, og der er fire point ned til Randers

TM Tønder på klubbens hjemmeside

- Det var en flot – og vigtig – sejr i aften. Nu har holdet én kamp tilbage i ligaen, og der er fire point ned til Randers, mens vi er a point med Skanderborg. Rigtig mange ting kan ske, men lad os i første omgang satse på, at Sønderjyske – foran et stort publikum i Skansen – vil tørste efter revanche mod Randers, som i den første kamp nærmest ydmygede de lyseblå og vandt en storsejr. Randers har dog alt at spille for – får de ikke point på lørdag, så er de direkte nedrykkere, skriver TM Tønder på klubbens hjemmeside.

Tønder kan ikke tåle at slutte på samme pointtal som Randers eller Skanderborg, da de to hold er bedst i de indbyrdes kampe med Tønder.

Sønderjyske møder Randers lørdag klokken 15.00 i en kamp, der vil blive fulgt med stor interesse af Tønders mange tilhængere.

Undgår TM tønder sidstepladsen, venter tre knald eller fald-kampe mod enten nr. to eller tre i 1. division om pladsen i næste års liga.