Tønder i problemer mod Team Tvis Holstebro

TM Tønder var tabte onsdag aften til Team Tvis Holstebro. Tønder var bagud det meste af kampen.

Bortset fra da Tønder scorede kampens første mål, og bragte sig foran 1-0, var Tønder bagud i hele kampen. Team Tvis Holstebro formåede nemlig at sætte væsentlig flere mål ind end Tønder i både første og anden halvleg. Efter 30 minutter var Tønder bagud med 9-15, og halvvejs i anden halvleg, var de bagud med ti mål.

Kampens slutresultat blev 23-28 til Team Tvis Holstebro.

Efter aftenens kamp har det bragt Tønder ned på en 13.-plads i 888-ligaen med kun syv point. Tønders næste kamp er mod Aarhus på lørdag.

I aften spillede tre andre Syd- og Sønderjyske hold også. KIF København vandt 28-24 over Bjerringbro/Silkeborg, Sønderjyske vandt knebent over Skanderborg 24-23 og Ribe-Esbjerg tabte 24-26 til Mors-Thy.