Tønder slider sig til point mod Sønderjyske

Sønderjyske var flere gange foran med fem mål, men Tønder sikrede sig et vigtigt point i bundstriden.

TM Tønder er kommet et lille skridt væk fra den direkte nedrykningspladsen, efter at holdet med en kraftanstrengelse sikrede sig et point i lokalopgøret mod Sønderjyske,  der med resultatet blev sat tilbage i kampen om at nå Top 8 og slutspillet.

I en nervebetonet afslutning blev der kun scoret én gang i de sidste syv minutter, og da Sønderjyskes Simon Kristiansen brændte kampens sidste forsøg, lykkedes det Tønder at få uafgjort 22-22.

Det ene point giver Tønder et forspring på to point til Randers, der lige nu indtager sidstepladsen i ligaen.

Selv om det ikke blev til den håbede sejr, vil oprykkerne utvivlsomt være tilfreds med udbyttet af en kamp, hvor de var på hælene fra start.

I flere omgange nåede Sønderjyskes forspring op på fem mål, men i den intime hjemmearena kan Tønder levere store ting, og hjemmeholdet kom virkelig flot tilbage efter pausen.

20 minutter før tid førte Sønderjyske ellers med 18-14, men på fire scoringer i træk arbejdede Tønder sig op på 18-18 - den første gang de to hold stod lige siden 0-0.

Med knap otte minutter tilbage kom Sønderjyske igen foran med to mål, men derefter stængede Tønder-keeper Christian Trans sit mål i resten af kampen og sørgede for, at de to lokalrivaler delte pointene.