Tondringer tabte til slutspilsaspiranter

TM Tønder tabte lørdag med 33-29 til Aarhus Håndbold. KIF Kolding København vandt til gengæld med 27-23 over HC Midtjylland. Sønderjyske tabte knebent i Silkeborg.

Udekampen i Ceres Arena i Aarhus blev for stor en mundfuld for Tønder i herrernes bedste håndboldrække. Da kampen blev fløjtet af stod der 33-29 til hjemmeholdet på måltavlen.

Det til trods for en stærkt spillende Martin Pedersen, der førte an for TM Tønder med 10 scoringer.

Aarhus Håndbold fik dermed det de kom efter: Sejren og revanchen for nederlaget i tredje spillerunde, som var TM Tønders første sejr nogensinde i herrernes bedste håndboldrække.

KIF sejrede over midtjyder

I lørdagens næste kamp i håndboldligaen spillede KIF Kolding København med Lasse Boesen som vikar-cheftræner, ligeledes på udebane, mod HC Midtjylland.

Første halvleg blev tæt. Men KIF trak fra op mod pausen, hvor stillingen var 13-10 til gæsterne.

Føringen gav KIF Kolding København aldrig slip på, og slutresultatet blev en sejr på 27-23 over HC Midtjylland. Det var KIFs tredje sejr i træk.

Bo Spellerberg og Magnus Landin Jacobsen blev topscorere for KIF Kolding København med hver især fem mål.

Lige ved og næsten rakte ikke helt, da Sønderjysk tabte knebent 27-26 til de forsvarende mestre fra BSV Silkeborg.

KIF Kolding har med de seneste tre sejre bidt sig fast i top 8 og indtager 6.-pladsen med tre points afstand til sønderjyske på 9.-pladsen, mens TM Tønder ligger næstsidst med tre points ned til den direkte nedrykningsplads. Der er 10 spillerunder endnu i grundspillet.