Træningsstart i Esbjerg med nye ansigter og gamle dyder

Klubånd og gamle dyder står på dagsordenen, når Esbjerg fBs superliga-spillere onsdag formiddag møder ind til den første træningsdag i det nye år.

Superligatruppen bliver på den første arbejdsdag i det nye år sendt ud på en dannelsesrejse i klubbens historie og bedrifter.

Mens trænings- og spillerfaciliteterne i kælderen under Blue Water Arena er under ombygning, er udgangspunktet nemlig det gamle klubhus på Gl. Vardevej 88.
Cheftræner Lars Lungi Sørensen har selv tilbragt en stor del af sin ungdom i klubhuset, der indtil marts 2009 også husede superligaspillerne, og han ser frem til at være tilbage i den midlertidige base.

quote

Klubånd, fight og andre gamle dyder kan være med til at bringe os ud af den sportslige krise.

Lars Lungi Sørensen, cheftræner, Esbjerg fB

- Det bliver hyggeligt. Nogle af superligaspillerne har aldrig været i klubhuset, der emmer af fodbold med pokaler, fotos af mesterhold og andre minder om klubbens storhedstid. Netop klubånd, fight og andre gamle dyder kan være med til at bringe os ud af den sportslige krise, som vi har befundet os i i efterårssæsonen, siger cheftræner Lars Lungi Sørensen til TV SYD onsdag morgen kort før træningstarten. 

Lars Lungi Sørensen er klar til sin første træningsstart som cheftræner.
Lars Lungi Sørensen er klar til sin første træningsstart som cheftræner.
Foto: efb.dk

Der er flere nye ansigter i truppen. Blandt dem den 20-årige venstre back Konstantinos Tsimikas fra græske  Olympiakos FC og den 21-årige højre back Otar Kakabadze fra Georgien.
Ude på træningsbanen vil Lars Lungi Sørensen i den første tid lægge vægten på at opbygge fysikken, så grundformen hurtigt når et højt niveau, og spillerne kan klare flere eksplosive løb.
Første træningskamp bliver ude mod AC Horsens tirsdag den 17. januar kl. 13.00, og derefter følger FC Fredericia ude lørdag den 21. januar kl. 13.00. 

Hør Lars Lungi Sørensen, cheftræner, fortælle om Esbjerg vigtigste mål: Overlevelse.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.