Tre mænd varetægtsfængslet efter voldsomt overfald

Der er forskellige bud på, hvad der præcist skete, da tre mænd lørdag gik til angreb på en familie med strømpistol og totenschlæger.

En far og to sønner er blevet varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Politiet skal nu til at undersøge, præcis hvad der skete, da de tre mænd gik til angreb på en familie.

Overfaldet skete lørdag eftermiddag på Nørremarken i Vejle. En far på 35 år og en mor på 33 år blev sammen med deres otte-årige søn angrebet af de tre mænd. Gerningsmændene var angiveligt fulgt efter familien fra Aarhus, hvor familien hævder, at de havde vekslet euro svarende til en halv million kroner.

Politiet har fundet og beslaglagt en strømpistol og en såkaldt totenschlæger, som er et slagvåben. Der er dog ikke fundet nogle penge. De seks personer er derfor heller ikke alle enige om, hvad der præcist er foregået. De sigtede mænd mener nemlig, at familien skylder dem penge, og at det er dem, der er blevet overfaldet.

Det var dog familiens version af sagen, som Retten i Horsens troede mest på, og derfor er de tre mænd varetægtsfængslet i de næste fire uger. Og den tid har politiet nu til at komme nærmere, hvad der faktisk skete.