Voldsomt røveri mod guldsmed

Kort efter klokken 11 har tre mænd begået røveri mod en guldsmedeforretning i Jernbanegade i Kolding.

Klokken 11.07 blev overfaldsalarmen udløst, da tre mænd trængte ind i Lykkes Guld og Sølv, Jernbanegade 23 i Kolding. De tre gerningsmænd var iklædt mørkt tøj, og de truede sig til at få udleveret smykker. Mændene beskrives af vidner som østeuropæiske af udseende.

De flygtede i  en mørk Ford Mondeo af ældre model med registreringsnummer GL29MIN, der kort efter røveriet blev spottet på motorvejen mod syd og forfulgt.

- Under flugten i høj fart på motorvejen smed de genstande ud af bilens vinduer for at distrahere forfølgerne. Ved Haderslev drejede de fra motorvejen - men kørte galt på Tøndervej, hvorefter  de tre mænd tog flugten til fods ind i noget skov. En person er nu anholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi, siger vagtchef Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Et stort politiopbud med hunde er lige nu sat ind i eftersøgningen af de to sidste røvere i skovområdet ved Haderslev, ligesom en helikopter sættes ind i jagten, hvis sigtbarheden tillader det.

Opdatering: Det har tidligere fremgået af artiklen, at gerningsmændene under røveriet smadrede guldsmedens udstillingsmontrer, men det var ikke korrekt. TV SYD beklager. 

Fredag blev de sidste to røvere anholdt