TV SYD og TV 2 styrker samarbejdet på Christiansborg

De regionale tv-stationer og TV 2 går sammen om dækningen af nyheder fra Christiansborg. Det blev fredag fejret ved en reception.

Politikerne på Christiansborg og repræsentanter for både TV 2-regionerne og TV 2 er enige om, at en styrket regional synsvinkel vil gavne formidlingen af det politiske stof.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen talte ved åbningsreceptionen. Her pegede han på, at der kun er en snes toppolitikere, der finder vej til de landsdækkende medier, mens resten arbejder meget anonymt.

- Det vil være godt, hvis det fører til, at man i højere grad kan se sagerne fra flere hjørner af Danmark, sagde statsministeren i åbningstalen.

quote

Det at vi får en regional vinkel på den landspolitiske debat, det er enormt positivt.

Lars Løkke Rasmussen, statsminister, Venstre

Lars Løkke Rasmussen glæder sig over samarbejdet.

- Når man sidder herinde, midt i orkanens øje, så ved man ikke engang at det stormer. Så det at vi får en regional vinkel på den landspolitiske debat, det er enormt positivt.

Mange af de politiske beslutninger på Christiansborg påvirker det enkelt menneske og samfund rundt omkring i landet. Det nævnte statsministeren i sin tale.

- Udflytningen af statslige arbejdspladser, færgetakster til og fra de mindre øer, udrulning af bredbånd, modernisering af planloven – og man kunne blive ved. Så det er vigtigt med det regionale perspektiv.

Du kan se hele statsministerens tale herunder.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen satte det styrkede samarbejde mellem TV 2 og regionerne igang.
Video: TV 2

Tidligere har TV 2 Øst stået for TV 2-regionernes dækning fra Christiansborg.