Tyggegummiboss modtager entreprenør-ærespris

Holger Bagger-Sørensen og Bagger-Sørensen & Co. A/S modtager dette års Ærespris ved EY Entrepreneur Of The Year.

Bestyrelsesformanden for Bagger-Sørensen & Co., Holger Bagger-Sørensen får dette års ærespris ved EY Entrepreneur Of The Year. Han er mest kendt for med Fertin Pharma og Gumlink at lave tyggegummi til stor glæde for Vejle og resten af verden. Koncernen fejrede tidligere i 2015 100-års jubilæum, og fjerde generation står klar til at overtage den familieejede koncern.

- Her er tale om en handlekraftig entrepreneur, som står bag et væld af initiativer. Da Holger Bagge-Sørensen solgte Dansk Tyggegummefabrik til Cadbury-Schweppes og i stedet satsede på Fertin Pharma og det medicinske tyggegummi, fornyede han ”entrepreneur-rejsen” i koncernen, siger Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, i en pressemeddelelse.

I Vejle producerer man ikke længere almindeligt tyggegummi, og fokus er derfor på medicinsk tyggegummi.

EY Entrepreneur Of The Year

  • Verdens største konkurrence for vækstvirksomheder og en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
  • I 2015 er der 1.041 virksomheder i Danmark, der møder kravene for deltagelse: Entrepreneuren er indehaver af et aktie-, anpartsselskab eller lignende, virksomheden har eksisteret i min. tre år, seneste regnskab viser positivt resultat og positiv egenkapital, virksomheden har min. 20 ansatte og haft vækst i antallet, virksomheden har haft min. 15 procent vækst i omsætning eller bruttoavance.
  • Ved landskåringen i EY Entrepreneur Of The Year uddeles priser i kategorierne: Growth DK, Globalization, Innovation, Start-up, Cleantech, Life Sciences samt Æresprisen og landsvinderen kåres.