Ung politiker døde i nat

Den 35-årige byrådspolitiker fra Sønderborg Kommune, Tommy Menzer Prokopek, døde i natten tl søndag.

Søndag er blevet en sorgens dag i Sønderborg Kommune. Den 35-årige socialdemokratiske byrådspolitiker Tommy Menzer Prokopek er død efter sygdom, skriver folketingspolitikeren Benny Engelbrecht på Twitter.  

Borgmester i Sønderborg Kommune Erik Lauritzen (S), skriver i en pressemeddelelse, at hans unge kollega afgik ved døden i nat. På vegne af byrådet og sig selv udtrykker borgmesteren sin dybeste medfølelse. 

- I Sønderborg Kommune har vi mistet en kammerat og en værdsat kollega, som i en ung alder tog på sig at yde en indsats også politisk og for fællesskabet, skriver Erik Lauritzen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det er en tragedie der har ramt familien, hvor Tommy efterlader sig Henriette og to små børn. Vore tanker går til dem og hele familien. Vennerne – og dem er der mange af - står tilbage med et stort savn, skriver borgmesteren i pressemeddelelsen. 

Tommy Prokopek er søn af den tidligere socialdemokratisk borgmester i Sønderborg Jan Prokopek.

Charlotte Engelbrecht, der sidder i byrådet for Socialdemokratiet i Sønderborg, mindes sin nu afdøde byrådskollega.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Også folketingspolitiker Benny Engelbrecht mindes partifællen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.