Varde Open Air er reddet og gennemføres

Varde Open Air 2016 er reddet og bliver gennemført efter planen. Der er samlet 735.000 kroner sammen og bestyrelsen bag Varde Open Air har besluttet at arrangementet gennemføres.

Det oplyser Torben Lehmann, der er formand for Varde Open Air, til TV SYD.

Efter festivalens nødråb om for få solgte billetter og en mulig aflysning af festivalen, gik lokale erhvervsdrivende søndag sammen og har nu tilkendegivelser på en underskudsgaranti på over 700.000 kroner.  

- Vi har nu sikkerhed for, at vi har penge til betale vores regninger. Derfor har vi besluttet at gennemføre arrangementet som planlagt, siger Torben Lehmann, formand for Varde Open Air.

Varde Open Air var truet af aflysning på grund af et svigtende billetsalg - men nu er billetsalget også i positiv udvikling.

- Folk har købt billetter som opbakning og tvivlerne tror nu også på, at Varde Open Air gennemføres og tør købe, så vi har passeret de 2300 solgte billetter af de 4000, som vi plejer at sælge, lyder det fra en glad formand Torben Lehmann.

Varde Open Air har eksisteret siden 1979 og trækker normalt op mod 4000 gæster - men har i år mærket den hårde konkurrence fra andre festivaler.

Varde Open Air finder sted fredag og lørdag den 29. og 30. juli.