Varm nyhed: Kunder får næppe ekstra regning

Ejerne af Tre-For Varme har ingen planer om at sende ekstra-regninger til kunderne i Trekant-området. Tværtimod, siger direktør Knud Steen Larsen, Ewii, til TV SYD.

Tre-For Varme, som har sit hovedsæde i Kolding, har også søgt Energistyrelsen om godkendelse til at indkræve flere penge fra forbrugerne.

- Vi har ikke fået godkendelsen endnu, men forventer, at den kommer inden længe, siger direktør Knud Steen Larsen, som er bestyrelsesformand i Tre-For Varme. Men jeg vil gerne understrege, at vi ikke har planer om at hæve varmepriserne.

Tværtimod.

- Vi ønsker en lav varmepris her i Trekant-området. Vi har en strategi frem mod år 2020 og 2025, hvor vi vil sikre, at det skal være attraktivt at være borger og virksomhed i Trekant-området, siger han videre til TV SYD.

- Vi har for mange år siden - på linje med en række andre varmeselskaber - søgt om lov til at opkræve indskudskapitalen, men det er ikke det samme som, at vi agter at benytte os af retten til det, siger Knud Steen Larsen.

Han peger på, at varmeselskabet heller ikke udnytter det nuværende prisloft for el og vand.

 

quote

- Vi ønsker en lav varmepris her i Trekant-området. Vi har en strategi frem mod år 2020 og 2025, hvor vi vil sikre, at det skal være attraktivt at være borger og virksomhed i Trekant-området.

Knud Steen Larsen, direktør Ewii-koncernen.

 

 Og hvis det senere skulle blive aktuelt at hæve fjernvarmepriserne, bliver det til kundernes fordel, lover han.

 - Hvis vi på den lange bane skulle udnytte rettighederne helt eller delvist, bliver det ikke til profitering, men til gældsnedbringelse i selskabet. Det kommer igen vores kunder til gode, siger Knud Steen Larsen.

Ewii-koncernen ejer landets femtestørste fjernvarmeselskab, Tre-For Varme. Det er et af omkring 50 selskaber, der har søgt Energitilsynet om lov til at opskrive sin egenkapital markant og dermed få mulighed for at hive flere penge ud af selskabet.