VB-formand går af

Formanden for Vejle Boldklub, Lars Skou, meddelte onsdag morgen, at han fratræder med øjeblikkelig virkning.

Efter 11 år trækker Lars Skou sig nu som formand i VB Alliancen Holding A/S.

- Jeg må konstatere, at trods en ny struktur i bestyrelsen med opdeling af ansvarsområder i henholdsvis formandskab, sportsudvalg og salg-/eventudvalg, og dermed en øget fokus på de enkelte områder, er kun det sportslige samt omkostningsstyring lykkedes på nuværende tidspunkt, siger han i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Vejle Boldklub var for præcis et år siden i så store ækonomiske vanskeligheder, at klubben stod foran en konkurs. Den blev dog afværget i 11. time, da en hemmelig investorgruppe skød 18 mio. kr. i klubben. Pengene er endnu ikke brugt op, hvis man skal tro på den nu tidligere formand:

- Jeg glæder mig over, at vi trods pauvre resultater på indtægtssiden har sikret, at vi har den fornødne likviditet til at fortsætte forretningen i regnskabsåret 2015, hvilket er et fornuftigt udgangspunkt, når man nu begynder at sikre indtægterne for 2016, meddeler Lars Skou i pressemeddelelsen.

Lars Skou fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem.

VB’s bestyrelse har konstitueret sig med Mogens C. Svendsen som ny formand og Tage Pedersen samt Klaus Eskildsen som næstformænd. 

Lars Skou fratræder som VB-formand.
Lars Skou fratræder som VB-formand.