Vestjyder hev sejren hjem på egen is mod topholdet

Esbjerg Energy vandt en stor sejr, da ligaens tophold Aalborg Pirates blev besejret med 3-1.

De regerende mestre fra Esbjerg Energy ligger i den tunge ende af tabellen. Men tirsdag aften trådte de vestjyske ishockeyspillere i karakter.

Efter ni minutters spil bragte Tyler Fiddler Esbjergenserne foran med 1-0 efter assist fra Brock Nixon. To sekunder før slutfløjtet på 1. periode øgede Jared Knight føringen til 2-0. Assist Kodie Curan. Begge Esbjergs scoringer i første periode blev sat ind i powerplay.

Godt halvvejs gennem 2. periode reducerede Aalborgs Andrew Blazek til 2-1 efter assist fra Julian Jakobsen og Martin Højbjerg.

Men det tog ikke pusten fra vestjyderne. Der blev ikke scoret yderligere i perioden, men efter et minuts spil af 3. periode cementerede Esben Nielsen sejren med kampens sidste scoring efter assist fra Sune Hjulmand og Jeppe Vinther. 3-1 til Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy ligger fortsat på nummer otte i Metalligaen, mens Aalborg Pirates ligeledes fortsat indtager førstepladsen.

Fredag den 6. januar klokken 19.30 spiller i SE Arena i Vojens i lokalbraget mod Sønderjyske.