Vestjysk fodboldikon siger farvel

Efterårets sidste kamp for EFB bliver også sidste kamp i EFB-trøjen for Hans Henrik Andreasen.

Han har spillet over 300 superligakampe og har i mange år været en af de faste støtter på superligaholdet i Esbjerg. Men når kampen mod Sønderjyske den fløjtes af i morgen, så slutter en lang EFB-karriere for den snart 37-årige Hans Henrik Andreasen.

Selvom Hans Henrik Andreasen gerne ville fortsætte, så har klubben ikke ønsket at forlænge kontrakten, og det har skabt stor utilfredshed blandt tilhængerne.

Hans Henrik Andreasen fra Janderup har altid været en af favoritterne hos fanklubben på grund af sin kompromisløse spillestil og formanden for fanklubben mener da også, at kontrakten burde have  været forlænget.

-Han er en rigtig klubmand og selvom jeg godt ved, at man ikke kan lede en klub ud fra følelser, så mener jeg godt, at der kunne være fundet en løsning, så Hans Henrik Andreasen fortsat var tilknyttet klubben. For jeg mener ikke, han er færdig som spiller, selvom han snart fylder 37 år, siger Anders Bjerring, der er formand for Blue Knights til TV SYD.

Fanklubben hylder i morgen HH med en tifo og samtidig kan det godt være, der falder en lille stikpille til klubben, fortæller Anders Bjerring til TV SYD.