Villy Søvndal: Der skal kun flyttes fire mandater i regionsrådet

Det vil være sundt med et magtskifte i Region Syddanmark - og der skal kun flyttes fire mandater for at fravriste Venstre formandsposten,siger Villy Søvndal, der nu stiller op som SF-kandidat til næste regionsrådsvalg.

- Det er aldrig sundt, hvis det samme flertal har magten i for lang tid, siger Villy Søvndal, der fredag formiddag meldte sig som kandidat for SF til regionsrådsvalget næste efterår.

Det sagde han med henvisning til sagerne om Carl Holst og Bios i Region Syddanmark, hvor han håber på at kunne være med til at skabe ro og stabilitet. 

 - Det er aldrig sundt, hvis det samme flertal har magten i for lang tid, siger Villy Søvndal.

Villy Søvndal gav også udtryk for, at han på baggrund af sine personlige erfaringer med sygdom er meget interesseret i at arbejde med sundhedspolitik i Region Syddanmark. 

På baggrund af sine personlige erfaringer med sygdom er Villy Søvndal meget interesseret i at arbejde med sundhedspolitik i Region Syddanmark.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.