Vind eller forsvind for Team Esbjergs forsvarende mestre

En billet til slutspillet kræver, at Team Esbjerg torsdag aften vinder hjemme over TTH Holstebro, mens HC Odense samtidig taber til Viborg HK i grundspillets sidste runde.

En plads i slutspillet kræver en placering i top-6, og inden den sidste runde i grundspillet er Team Esbjerg nummer syv - to point efter HC Odense på sjettepladsen.

Vinder Team Esbjerg over TTH Holstebro i aften  kl. 19.30 i Blue Water Dokken, og vinder Viborg HK samtidig på udebane over Odense HC og sikrer sig andenpladsen i grundspillet, tilhører den sidste plads i slutspillet Team Esbjerg. Får Odense point, går pladsen til Fyn.

- Vi skal først og fremmest koncentrere os om at få to point i vores egen kamp. Når jeg kigger tilbage på senest, vi mødte Team Tvis, spillede vi en rigtig fin kamp med angrebsspil på højt niveau. Vi må også gerne finde spillet frem fra de første 20 minutter af kampen i Skanderborg, hvor vi også spillede på højt niveau. Vi skal blot koncentrere os mere i hele kampen, også fordi vi møder et bedre hold denne gang, siger cheftræner, Lars Frederiksen, inden opgøret til Team Esbjergs hjemmeside.

TTH Holstebro – tidligere Team Tvis Holstebro – spiller for ikke at blive overhalet af Ringkøbing Håndbold og få en på papiret sværere modstander fra 1. division i ligakvalifikationsspillet. 

Når Team Esbjerg ikke op på sjettepladsen, så bliver det et farvel til tre af holdets stamspillere, som stopper karrieren.

Gravide Susanne Kastrup Forslund og Ida Bjørndalen har for længst meddelt deres karriereophør, og også Tove Seest vil i så fald spille afskedskamp i Blue Water Dokken.

TV 2 SPORT dækker alle seks kampe i aften med hovedvægten på opgøret i Odense med start klokken 19.20.