Visne grannåle gavner kræftramte børn

Team Rynkeby Trekanten har været på jagt efter juletræer - 800 er det blevet til, og det betyder penge til Børnecancerfonden.

I år har Team Rynkeby Trekanten startet et nyt projekt. Holdets cykelryttere har nemlig været ude og hente folks brugte juletræer. 

- Vi skal hele tiden lede efter nye måder at samle penge ind på. Virksomheder vil gerne støtte, men vi skal også prøve at tænke nyt og ramme bredere. Her kommer de private så på banen, og de vil også gerne yde, siger Ole Nikolajsen,
kaptajn for Team Rynkeby Trekanten, til TV SYD. 

Team Rynkeby Trekanten regner med at hente juletræer fra stuerne igen næste år. 
Team Rynkeby Trekanten regner med at hente juletræer fra stuerne igen næste år. 
Foto: Michael Nielsen, TV SYD

Indsamlingen går ud på, at folk tilmelder sig, og så kommer nogle fra Team Rynkeby forbi, henter årets afpyntede juletræ og kører det på genbrugspladsen. Det er blevet til flere hundrede indsamlede juletræer. 

- Den 23 december havde kun 150 personer tilmeldt sig, så det er fedt, at vi nu er endt med at indsamle 800 juletræer, siger Ole Nikolajsen. 

Folk betaler 50 kr. for at få hentet et juletræ, og de penge går til kræftramte børn. 

- Rigtig mange har valgt at betale mere end de 50 kr., så vi ved endnu ikke, hvor meget vi har samlet ind. Men det er et tal tæt på 50.000 kr. De penge går 100 procent til Børnecancerfonden, siger Ole Nikolajsen, kaptajn for Team Rynkeby Trekanten, til TV SYD. 

Se her en af holdets cykelryttere på juletræsjagt i Horsens.