Ny demenssikring

Nyhedsudsendelse: 19.30-udsendelsen 10. december 2015

22:18

Hele udsendelsen

Se hele 19.30-udsendelsen
Indslag fra udsendelsen
00:49

Barakker til flygtninge

I Haderslev er de så småt gået i gang med at etablere barakker og og en helt ny teltlejt til flygtninge
00:42

Missionærmunken Ansgar

I eftermiddag blev denne skulptur afsløret i Ribe. Det er missionærmunken Ansgar - også kaldet Nordens apostel.
00:45

Frivilligtcenter Fredericia samler ind

Det er 12. gang Frivilligecenter holder juleaften for nogle af de borgere der måske ikke har en familie at holde jul med og ikke har råd til en julefest
04:06

Diskoteker afviser folk i døren

Flere af de store diskoteker i Sønderborg vil ikke lukke folk ind, som ikke kan kommunikere på dansk eller engelsk. Flere gange har de afvist syrere fra byens asylcenter i diskoteksdøren, fordi de vil undgå situationer på dansegulvet eller i baren hvor kommunikationen glipper.
02:31

Kommune sætter playmaker på banen

Varde kommune vil ansætte en erhvervsplaymaker som skal sørge for et bedre samarbejde i gang mellem erhvervslivet og skolelivet
02:05

Ny demenssikring

Et plejecenter i Juelsminde har taget en ny metode i brug for at forhindre, at demente beboere går deres vej og bliver væk. Metoden er mere skånsom og mindre påtrængende end mange andre.
01:48

Design dit eget lysshow

Kolding Light Festival er en tilbagevendende begivenhed, som skal være kendt i hele landet. Her til aften blev den skudt i gang for 3. gang, og det er med flere installationer end tidligere, men ikke nok med det - i år satser man også på såkaldte interaktive installationer, hvor man kan designe sit eget lysshow.