TV der bevæger dig

Job på TV SYD

UNIVERSITETSPRAKTIKANT TIL TV SYD

Vi søger en universitetspraktikant til vores nyhedsredaktion.

For at styrke vores journalistik søger vi en universitetspraktikant til at assistere redaktionen med dataindsamling, talbehandling og kildesøgning. På baggrund af de nyhedshistorier, redaktionen vælger at dække, skal du være med til at kvalificere vinkler og fakta – både når det handler om nyheder på dagen og større graveprojekter. Du bliver en fast del af redaktionen og samarbejder tæt med redaktører og journalister.

TV SYD er en af de otte TV 2-regioner, der sender nyheder på TV 2. Fra vores mediehus i Kolding kører vi ud til alle dele af Syd- og Sønderjylland. Vi dækker grænsekontrollen, udflytning af statslige arbejdspladser, lægemangel, Tønder Festival, Sønderjyske og meget, meget mere. Det skal du som universitetspraktikant være med til.

Hos os får du mulighed for at…

  • Være factfinder og statistiker
  • Deltage i udviklingen af debatter og politiske programmer
  • Have det sjovt, mens du prøver teori af i praksis

Du …

  • Interesserer dig for samfundet og mennesker
  • Arbejder struktureret
  • Er god til at indsamle information

Skriv lidt om, hvem du er og hvorfor du gerne vil i praktik. Send det til clch@tvsyd.dk hurtigst muligt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få godkendt dit ophold inden semesterstart i februar. For vi ved godt, at vi er liiidt sent ude… Praktikstart 1. februar eller hurtigst muligt derefter. Praktikken varer hele semestret (F2017).

Praktikopholdet er forbeholdt studerende på en videregående uddannelse, der kan få merit for opholdet. Praktikken er ulønnet. Vi sørger selvfølgelig for at planlægge din arbejdstid, så du har mulighed for at følge et fag, skrive opgave eller gå til eksamen. Du får tilknyttet en fast vejleder på TV SYD, som vil give dig feedback og være din sparringspartner.

Har du spørgsmål, kan du kontakte redaktionsleder Camilla Rozenfeld (cand.scient.pol.) på mail croz@tvsyd.dk eller mobil 22 30 75 85.

 

 

 

 

  Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

 

 

 

 

TV SYD modtager også gerne uopfordrede ansøgninger:

Send din uopfordrede ansøgning til job@tvsyd.dk