Fanøs nye borgmester: Man skal ikke gøre noget halvt

Fanøs nye borgmester hedder Kristine Kaas Krog. Hun er fra Lokallisten, og fra nytår er hun den eneste kvinde borgmester i TV SYD sendeområde.

Naturen er en mærkesag for den kommende borgmester på Fanø.

- Jeg starter altid min dag med en tur i hundeskoven.  Det er helt fantastisk. Så kan man lige samle tankerne, få lidt frisk luft og lidt lys i øjnene, siger Kristine Kaas Krog. 

Den særprægede natur på Fanø vil hun gerne dele med flere turister fremover.

- Det er jo helt særligt, at vi er nationalpark og har verdensarv lidt rundt omkring os. Det skal vi få meget mere ud af, end vi har i dag.

quote

Jeg fandt ud af, at det var meget tidskrævende, og hvis man skal gøre det godt, så skal man ikke gøre det halvt.

Kristine Kaas Krog, kommende borgmester, Fanø Lokalliste

Kristine Kaas Krog er 42 år gammel, gift med sømanden Niels og har en søn på syv – og så er hun Fanøs kommende borgmester.

Hun er fra Fanø Lokalliste, og sammen med De Konservative, Alternativet og SF har hun lavet en konstitueringsaftale, som sikrer hende borgmesterkæden.

Hos SF glæder man sig til samarbejdet.

- Jeg synes, at hun har vist lederegenskaber, og at hun kan stå fast på det, hun vil. Jeg synes også, at hun lytter til, hvad vi andre har at sige, siger Karen Jeppesen, byrådsmedlem, SF, Fanø

Kristine Kaas Krog har boet på Fanø i 11 år. For fire år siden kom i byrådet, og der valgte hun at sige op som kommunikationsansvarlig for en større virksomhed i Esbjerg.

Jobbet blev kvittet, så der var bedre tid til byrådsarbejdet, hvor hun har 11 poster.

- Jeg fandt ud af, at det var meget tidskrævende, og hvis man skal gøre det godt, så skal man ikke gøre det halvt.

Til nytår overtager Kristne Kaas Krog borgmesterkontoret, og det er hun helt klar til, selvom det kan kræve hårde valg.

- Nogle gange skal der laves nogle hård valg, som man kan mærke deler vandene. Det skal man, fordi at man tror på, at det på lang sigt giver god mening. I mange tilfælde handler det jo om at lave nogle gode kompromisser, siger Kristine Kaas Krog.