TV der bevæger dig

11 millioner kroner lige ned i foret til en heldig lottospiller

Lige nu må der sidde en rigtig glad Lottovinder i Aabenraa eller omegn. Vinderen kunne nemlig lørdag aften se sig 11 millioner kroner rigere.

00:24

Butiksassistent hos Kystvejens Nærkøb i Aabenraa, Mattias Hansen, har hele søndag formiddag håbet på at vinderen af den store gevinst kommer ind i butikken, mens han er på arbejde: - Det er så stort det her.

En lottokupon med en gevinst på godt 11 millioner kroner er købt her hos Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 2

Jeg har, hver gang der er kommet ind ind i butikken her til formiddag, tænkt: - Er der ham eller hende?

Mattias Hansen, butiksassistent, Kystvejens Nærkøb, Aabenraa

Lørdag aften vandt tre heldige Lottospillere hver især 11,66 millioner kroner.

Den ene af vinderne havde købt sin lottokupon i Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. I butikken ved man dog endnu ikke hvem, der har købt den lykkebringende kupon.

- Jeg har, hver gang der er kommet ind ind i butikken her til formiddag, tænkt: Er der ham eller hende? siger Mattias Hansen med et stort smil. Han er butiksassistent hos Kystvejens Nærkøb, Aabenraa, og fortsætter:

- Jeg håber virkelig, at vedkommende kommer i dag, når jeg er på arbejde, det ville være sjovt.

En lottokupon med en gevinst på 11 millioner kroner er købt her hos Kystvejens Nærkøb i Aabenraa. En person fra Rødekro vandt en million kroner på millionærgarantien i denne weekends lottoudtrækninger. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

En person fra Rødekro kunne også gnide sig i hænderne efter lotto-trækningen lørdag aften. Vedkommende vandt 50 kroner på sin kupon, men kuponen udløste samtidig en millionærgaranti på en million kroner. 

Læs også Nyslået lottomillionær vil have internet og stor tv-pakke