TV der bevæger dig

52-årig anholdt for groft overfald på ung bilist

En 52-årig mand hev efter en færdselsepisode en 20-årig bilist ud af hans bil og gik til angreb på ham. Nu søger politiet vidner til hændelsen.

En 52-årig bilist er anholdt og sigtet for kvalificeret vold, efter han mandag eftermiddag overfaldt en 20-årig bilist på Kobbermøllevej i Kollund. Foto: Ida Marie Odgaard, Scanpix

Politiet har anholdt en 52-årig mand og sigtet ham for kvalificeret vold mod en 20-årig mand efter en hændelse på Kobbermøllevej i Kollund.

Vi får anmeldelsen klokken 16.52, hvor den 20-åriges kæreste ringer til os, og vi synes godt nok, det lyder lidt voldsomt, det der er sket.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi får anmeldelsen klokken 16.52, hvor den 20-åriges kæreste ringer til os, og vi synes godt nok, det lyder lidt voldsomt, det der er sket, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Efter den uoverensstemmelsen hev den nu anholdte mand den 20-årige ud af hans bil og forulempede ham groft. Da det lykkes den unge mand at komme ind i sin bil igen, tog den 52-årige en sten og smadrede den gennem forruden, hvor den ramte den 20-årige. 

Politiet ved endnu ikke præcist, hvad der er foregået mellem de to bilister, da den anholdte ikke vil fortælle politiet om episoden.

- Vi beholder ham derfor natten over i arresten, så ser vi, om han ikke vil snakke i morgen, siger Erik Lindholdt.

Den 20-årige blev sendt til skadestuen for undersøgelser af sine skader. Poltiet vil ikke oplyse nærmere om, hvad der er sket med den 20-årige, da det leder efter vidner i sagen.

Hvis man har set noget til episoden på Kobbermøllevej i Kollund mandag kort før klokken 17, kan man kontakte politiet på 1-1-4.