TV der bevæger dig

70-årig dame sendte maskeret og knivbevæbnet røver på flugt

Røver med kniv ville stjæle mobiltelefon fra en ældre dame. Men han blev den lille og måtte stikke af fra gerningsstedet. Politiet efterlyser vidner.

Røveren forsøgte at stjæle den 70-årige dames mobiltelefon på Reberbanen - lidt øst for Langevad. Foto: Google Earth

Torsdag ved 14.30-tiden kommer en 70-årig dame gående på Reberbanen lidt øst for Langevad.

- Hun kommer trækkende med sin cykel, da en maskeret mand truer hende med en kniv for at få fat i hendes mobiltelefon, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD.

Men i stedet for at udlevere telefonen, så slår damen i stedet kniven ud af hånden på røveren. Røveren slår hende i maven og ansigtet. Men i stedet for at udlevere telefonen, så slår den 70-årige igen.

Han må gå rundt med et lavt selvværd lige nu.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Damen rammer ham i ansigtet, og han bliver nok lidt paf. For han stikker i stedet af, uddyber vagtchefen, og fortsætter.

- Hun er en frisk dame, der virker yngre end 70 år. Hun har tidligere arbejdet i misbrugsmiljøet, så derfra har hun erfaring med voldelige personer.

Røveren blev overrasket og stak af op ad en lille sti mod Langevad.

- Han må gå rundt med et lavt selvværd lige nu, siger Erik Lindholdt. 

Den maskerede røver beskrives som en dansk mand på 15-20 år, cirka 165-170 cm. høj og spinkel af bygning. Han bar en cap og en mørk hættetrøje. Endelig havde han et sort halstørklæde på, der dækkede næse og mund.

Syd- og Sønderjyllands Politi hører meget gerne fra vidner på telefon 1-1-4.