TV der bevæger dig

æ Rummelpot kræver ringridning på programmet til OL 2020

Den 71. udgave af det sønderjyske satirehæfte æ Rummelpot udkommer onsdag med ny redaktør og krav om at gøre ringridersporten til officiel disciplin på det olympiske program i 2020 i Tokyo.

00:14

Video: Tais Tullin, TV SYD

1 af 2

Redaktionen bag den 71. udgave af det sønderjyske satirehæfte æ Rummelpot har sadlet hesten. Rummelpotten udkommer onsdag med et folkekrav om at gøre ringridersporten til officiel disciplin på det olympiske program i 2020 i Tokyo. Og med hjælp fra Kronprins Frederik, god øl fra Fuglsang og rigeligt med bommerlommer bliver det en smal sag...

Kongehuset har en særlig plads i sønderjyders hjerte - og også i æ Rummelpot 2016

En ny redaktør står nu bag æ Rummelpot, men humoren er den sammen - både når niveauet er højt og lavt! Masser af satiretegninger spidder kendte sønderjyder - og som noget helt nyt bidrager en ungdomsredaktion med tegninger.

Læs også Nye kræfter til sønderjysk satireblad

- Æ Rummelpot er en ægte sønderjysk kulturinstitution, som er værd at bevare. Nye kræfter har nænsomt bidraget med nye ideer, og vi håber, at folk bakker op, så vi kan bevare og videreføre hæftet, som på alle måder dyrker vores egenart som sønderjyder", lyder det fra æ Rummelpots nye redaktør, Gunnar Hattesen, Gråsten. Han har taget over efter Sven-Erik Ravn, der i 14 år stod i spidsen for det sønderjyske satirehæfte.

00:14

- Æ Rummelpot er en ægte sønderjysk kulturinstitution, som er værd at bevare, lyder det fra Æ Rummelpots nye redaktør, Gunnar Hattesen, Gråsten. Foto: Tais Tullin, TV SYD

Luk video

 

Læs også æ Rummelpot har fået en ungdomsredaktion

 

Mere kultur