Bombe smadrede bil - politiet står uden spor

Mandag morgen er Syd- og Sønderjyllands Politi uden afgørende spor af, hvem der har smidt en krysantemumbombe ind i en parkeret bil i Aabenraa.

En bilejer stillede lørdag klokken 18 sin Ford Ka på en parkeringsplads ved handelsskolen IBC International Business College i Aabenraa - og da han et døgn senere ville hente sin bil, stod den tilbage som et vrag.

Et vidne har meldt sig og fortalt, at bilen allerede søndag morgen stod udbombet på parkeringspladsen. Politiet mener, at der er tale om en krysantemumbombe.

Forruden blev blæst ud af bilen.
Forruden blev blæst ud af bilen.
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

- Flere af vores patruljer i Aabenraa hørte lørdag aften ved 22.30-tiden et voldsomt brag - men først søndag blev det grove hærværk anmeldt til os, oplyser vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi, mandag morgen.

Aabenraa-området har længe været plaget af affyring af ulovligt fyrværkeri - og derfor har politiet i de seneste uger været talstærkt til stede i byen i aften- og nattetimerne.

- Har du oplysninger, der kan hjælpe med at få stoppet denne vanvittige opførsel, så ring 114, skriver politiet på Twitter.

Mandag morgen har politiet ikke fået afgørende nye spor i sagen.

Bilen er totalskadet, vurderer politiet.
Bilen er totalskadet, vurderer politiet.
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi