Chokeret par fortsætter ferie efter røveriforsøg

Det unge norske par, som blev overfaldet på en rasteplads ved fem-tiden, er fortsat deres ferie sydpå. Politiet arbejder videre med sagen.

Politiet samarbejder med tysk politi om at opspore de to grå personbiler som tre-fire yngre mænd flygtede i efter et mislykket røveri på rastepladsen Aarslev ved Aabenraa.

- Vi har en stærk formodning om, at de er kørt over grænsen. Her undersøger vi de muligheder, vi har, siger vicepolitiinspektør Jan Lambertsen til TV SYD.

Det unge norske par fik en brat opvågning, da lynlåsen i deres telt pludselig blev lynet op. Flere unge mænd stjal deres punge og mobiltelefoner.

Den norske mand forfulgte tyvene – og blev tildelt nogle slag. Det gør måske tyveriet til et røveri.

- Det overlader vi til juristerne at tage stilling til. Nu gælder det bare om at få fat i gerningsmændene, siger Jan Lambertsen.

- Det unge par har selvfølgelig været chokerede. Den unge mand har været en tur på skadestuen for at se, om han har fået skader. Men han slap med skrækken. De er fortsat deres ferietur længere syd på. Med en kedelig oplevelse, som vi ikke kan være bekendt, slutter Jan Lambertsen.

Det er forbudt at slå telt op på rastepladser i Danmark. Men det unge par slipper dog for en påtale.