TV der bevæger dig

Destination Sønderjylland er født

Det sønderjyske turismesamarbejde Destination Sønderjylland er nu en realitet. Svend Brodersen fra Gram Slot er valgt som den første formand for det turisme-samarbejde, der skal markedsføre og udvikle turismen i Sønderjylland.

Svend Brodersen fra Gram Slot er valgt som den første formand for Destination Sønderjylland der skal markedsføre og udvikle turismen i Sønderjylland.

Destination Sønderjylland er klar med nyt koncept for turismen i landsdelen

De fire sønderjyske kommuner Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder er gået sammen om at etablere Destination Sønderjylland med det formål at få øget fokus udvikling af turismen og events i landsdelen. Samtidig er målet at styrke kompetenceudviklingen indenfor turisterhvervet.

-Efter min mening så har vi i Sønderjylland et stort turistpotentiale. Vi har fantastisk natur, spændende historie, dygtige idrætsudøvere, unikke fødevarer og ikke mindst vores helt egen kulturelle baggrund som alt sammen er elementer som morgendagens turister efter min menig vil efterspørge. Hvis vi kombinerer alle disse styrker med et sønderjysk smil og et velkommen til, så når vi hurtigt meget langt, siger Svend Brodersen.

En af den nye formands første opgaver bliver ansættelse af en direktør for Destination Sønderjylland.