TV der bevæger dig

DF-bagland: Nødvendigt at smide Morten Messerschmidt ud

Det var nødvendigt, at smide Morten Messerschmidt ud af Dansk Folkepartis ledelse. Det mener flere medlemmer fra partiets lokalbestyrelser i Syd- og Sønderjylland.

Niels Jørgen Pedersen fra Dansk Folkeparti i Aabenraa mener, at det var den rigtige besluning, at smide Morten Messerschmidt ud af ledelsen.

Det var en nødvendig og naturlig konsekvens at smide Morten Messerschmidt ud af Dansk Folkepartis ledelse, efter at partiet har besluttet at betale en halv million kroner tilbage til EU, som de uretmæssig har modtaget i støtte fra EU. Det siger flere medlemmer af Dansk Folkepartis lokalbestyrelser i Syd- og Sønderjylland i dag til TV SYD.

- Det er en ganske fornuftig beslutning. Han er ikke så god til økonomi, som han er til politik, siger Kenneth Fredslund Petersen, formand for Dansk Folkepartis lokalbestyrelse i Vejle.

Også Niels Jørgen Pedersen, der indtil tidligere i dag var fungerende formand for Dansk Folkepartis lokalbestyrelse i Aabenraa, er enig i, at det var det rigtige valg. 

- Det er det rigtige at gøre. Han kan komme tilbage, hvis det viser sig, at han ikke har gjort noget galt, siger Niels Jørgen Pedersen. 

Han er ikke så god til økonomi, som han er til politik

Kenneth Fredslund Petersen, formand, Dansk Folkepartis lokalbestyrelse i Vejle

Bør lægge alt frem

Ifølge Niels Jørgen Pedersen, så bør ledelsen i Dansk Folkeparti lægge alle papirer frem.

- Selvfølgelig bør de lægge det hele frem. Man får aldrig ryddet op, hvis man ikke lægger det hele frem, siger han. Også Thorbjørn Fristed, formand for Dansk Folkepartis lokalbestyrelse i Varde, mener, at papirerne bør frem. Han tror, at DFs gruppeformand i EU-Parlamentet Anders Vistisen vil gøre, hvad der er nødvendigt.

- Jeg har tiltro til, at Anders Vistisen vil lægge alt relevant frem, siger han.