Drabsmand vil frikendes

I dag starter ankesagen om drabet på Kamilla Hantusch. Den 25-årige tiltalte har ændret forklaring; nu nægter han sig skyldig.

Mandag begynder ankesagen om drabet på Sønderjyske Kamilla Hantusch. Den unge kvinde blev fundet dræbt ved motorvejsafkørslen Kliplev nord for Padborg sidst i juli 2014. I byretten blev kvindens ekskæreste kendt skyldig i manddrab og idømt 12 års fængsel samt permanent udvisning af Danmark efter endt afsoning. Dommen blev med det samme anket til landsretten.

I byretten erkendte den 25-årige tiltalte sig skyldig i vold med døden til følge. Men nu har han ændret forklaring. Han nægter sig skyldig og derfor går forsvaret efter frikendelse for både drab og vold med døden til følge. Den tiltaltes nye advokat fortæller til TV SYD, at der må have været en misforståelse mellem hans klient og den tidligere forsvarer.

- Vi går efter en frikendelse denne gang. Min klient nægter sig skyldig. Han har ikke på noget tidspunkt erkendt hverken drab eller vold med døden til følge, siger den tiltaltes advokat, Anders Rohde, i dag til TV SYD.

Anklagemyndigheden går efter at få stadfæstet dommen fra byretten med mulig forlængelse af afsoningen.