Du kan godt arbejde hos købmanden, når du er handicappet

Kristian Blaavand er autist og glad for sit job i Rema1000 i Aabenraa. Nu er hans arbejdsgiver indstillet til en pris for at ansætte mennesker, der ellers ikke har en chance for at få et rigtigt job.

For Kristian Blaavand betyder det alverden, at have et job at stå op til om morgenen.

- Jeg elsker at have kundekontakt, fortæller Kristian Blaavand til TV SYD og tilføjer:

- Mit liv er blevet anderledes, og det er rigtig godt.

Kristian Blaavand har arbejdet i Rema 1000 i Aabenraa i syv år, og han har beriget forretningen på mere end en måde. - Kristian er altid glad og frisk, når han møder på arbejde om morgenen, fortæller butikschef i Rema1000 i Aabenraa, Charlotte Nielsen til TV SYD.

Foreningen LEV for udviklingshæmmede og deres pårørende har indstillet REMA1000 i Aabenraa til CSR-prisen 2015. En pris der uddeles til virksomheder, der udviser et særligt socialt ansvar.

Charlotte Nielsen er selvfølgelig glad for indstillingen til CSR-prisen, men der er også andre fordele ved at have utraditionelle medarbejdere ansat.

- Jeg prøver at se på, hvad den enkelte kan bidrage med. Og det betyder noget, at jeg er med til at give dem livskvalitet. Kristian er vokset fra at være lidt usikker til at være en person, der hviler i sig selv, siger hun.

Rema1000 i Aabenraa er - sammen med fem andre nominerede - stadig med i kampen om årets CSR-pris, der uddeles d. 7. oktober i Vejle.

Hør hvad Kristian Blaavand siger: (Var.: 0.22 min.)