Efterlyste Dennis Tingskov er fundet død

31-årige Dennis Tingskov er fundet død, efter at han forsvandt den 21. maj.

Opdateret med ny overskrift og afsnit, der omhandler Dennis Tingskov, som blev fundet død i et industriområde i udkanten af Tinglev den 13. juni.

En tysk borger anmeldte lørdag aften kl. 19.15, at han i et industriområde i udkanten af Tinglev havde fundet en afdød person, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De skriver desuden, at deres undersøgelser har vist, at det med stor sikkerhed drejer sig om den 31-årige Dennis Tingskov. Det viser også effekter fundet på stedet. Dennis Tingskov har været eftersøgt, siden han sidst i maj forsvandt fra sit opholdssted i Tinglev.

I følge Syd- og Sønderjyllandspoliti tyder intet på, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet. De pårørende er underrettet.

Forsvandt den 21. maj

Den 31-årige Dennis Tingskov forsvandt den 21. maj.

Onsdag har Syd- og Sønderjyllands Politi i samarbejde med Beredskabsstyrelsen haft en helikopter i luften og benyttet hunde, droner og overfladedykkere ved området omkring Tinglev Mose.

Det skriver politiet på Twitter.

Vagtchef Karsten Høy oplyser, at valget af Tinglev Mose ikke skyldes konkrete henvendelser, men et håb om at finde spor efter Dennis Tingskov.

- Vi har været ude ved mosen i dag, da vi mangler spor, som kan sende os i en retning af, hvor vi kan finde vedkommende, siger han.

Beredskabsstyrelsen samarbejder med Syd- og Sønderjyllands Politi om at finde spor af den savnede Dennis Tingskov.
Beredskabsstyrelsen samarbejder med Syd- og Sønderjyllands Politi om at finde spor af den savnede Dennis Tingskov.

Opfordring til borgere

Dennis Tingskov forlod sin bopæl på et opholdssted i Tinglev. For to uger siden formodede politiet, at den savnede kunne være søgt mod Aabenraa.

Derfor lyder opfordringen også fra Karsten Høy:

- Vi vil meget gerne høre fra borgere, der kunne have set vedkommende, så vi kan komme nærmere, hvor vi skal lede, siger han.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde Dennis Tingskov, kan politiet kontaktes på 114.