TV der bevæger dig

Fakta-røver anholdt sent i aftes

En ung mand truede sig mandag aften til et ukendt pengebeløb. Han fik kun få timer i det fri.

Fakta på Tøndervej i Aabenraa blev mandag aften udsat for væbnet røveri. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

En ung mand gik i aftes ind i Fakta på Tøndervej i Aabenraa. Han kom ikke for at handle. Klokken 20.52 trak han en pistol og truede ekspedienten til at udlevere penge. Umiddelbart efter stak han af.

Han fik dog ikke mange timer på fri fod. Klokken 23.17 blev han pågrebet af en patrulje og anholdt. Mere ønsker politiet ikke at sige på nuværende tidspunkt.

- Vi vil ikke sige noget om alder, eller hvor han blev pågrebet. Sagen efterforskes lige nu, og der skal tages stilling til, om manden skal i grundlovsforhør i dag, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ivan Gohr Jensen.

Læs også 17-årig varetægtsfængslet for Fakta-røveri med pistol

De pågældende medarbejdere i Fakta-butikken udleverede pengene til manden uden at gøre modstand, det fortæller butikschef Nanjae Wiwe.

- Mine medarbejdere har gjort præcist, som de skulle. De har udleveret pengene, uden at skulle spille helt, og det er også det, vi oplærer dem i, siger hun.

Når et væbnet røveri som dette sker, bliver der ifølge hende straks indkaldt en psykolog.

- Han er tilknyttet, indtil de giver udtryk for, at de er ved at være oven på igen. Han var her allerede i går aftes, og kommer de to næste dage også.

Artiklen er opdateret med citater fra Nanjae Wiwe.

Mest sete på tvsyd.dk