Fart med fornuft - nu også for 17-årige på Padborg Park

Nu kan 17-årige også komme med på de populære Fart med fornuft-kurser, der finder sted i den kommende uge på Padborg Park.

Fart med fornuft har allerede undervist mange unge mellem 18 og 24 år på banen i Padborg Park, og nu kan de 17-årige også komme med på kurset.

- Vi har fra i år udvidet målgruppen til også at gælde de 17-årige, der nu kan få kørekort. Det er helt oplagt også at tilbyde kurset til 17-årige og på den måde give dem lidt ekstra erfaring, inden de slippes løs i trafikken, siger kursets projektleder, Jørgen Rasmussen fra Motor Sport Sønderjylland.

Kurserne afholdes på Padborg Park, der giver den optimale sikkerhed for deltagerne og deres biler, selvom de øver kørsel med høj hastighed.

”Vi kan redde dit liv, og du kan spare på forsikringen”, lyder sloganet for kurset, der primært er for unge mellem 17 og 24 år fra hele Region Syddanmark. Kurset arrangeres af Motor Sport Sønderjylland i et samarbejde med Sønderjysk Forsikring G/S og OK benzin.

De næste kurser finder sted onsdag aften og næste søndag den 18. juni. I alt er der planlagt yderligere tre kurser i resten af året.