TV der bevæger dig

Forældre høres om børnepasning

I næste uge går Aabenraa Kommune i gang med at undersøge, hvad forældrene mener om kommunens dagtilbud til børn i alderen 0-6 år. Undersøgelsen skal være grundlag for tilrettelæggelsen af fremtidens børnepasning i kommunen.

Forældre kan mærke på deres børn, om det går godt i dagplejen.

Undersøgelsen løber frem til debn 5. februar og sætter blandt andet fokus på, hvordan pasningsstederne bidrager til barnets udvikling og trivsel, og hvordan forældrene oplever samarbejdet med personalet.

Børns signaler er vigtige

Formand for Skole ? og Dagtilbudsudvalget, Jørn Ulrik Larsen, ser frem til at høre forældrenes mening om kommunens dagtilbud.
 
- Det er forældrene, der bedst mærker, hvordan deres børn trives og udvikler sig. Derfor er det vigtigt at høre deres mening om, hvordan dagtilbuddene klarer opgaven, siger Jørn Ulrik Larsen.
 

Former fremtiden

Hans håb er, at så mange som muligt vil tage sig tid til at deltage i undersøgelsen, for på den måde at give kommunen vigtige oplysninger, der kan bruges til at forme fremtidens dagtilbud.

- Undersøgelsen er en oplagt mulighed for at give sin mening til kende. Vi venter, at forældrenes vurdering og den løbende dialog mellem forældre og personale er vejen til et endnu bedre dagtilbud i fremtiden, siger Jørn Ulrik Larsen.

Mest sete på tvsyd.dk