TV der bevæger dig

Frøs-direktør Kurt Jensen får Årets Æresrummelpot

Den sønderjyske hæderspris, Årets Æresrummelpot, gik i år til adm. direktør Kurt Jensen, Frøs Sparekasse, som har rekorden som Danmarks længst siddende direktør i et pengeinstitut.

Den sønderjyske hæderspris, Årets Æresrummelpot, gik i år til adm. direktør Kurt Jensen, Frøs Sparekasse, der her netop har modtaget prisen af redaktøren af æ Rummelpot Gunnar Hattesen.

I 37 år har den sønderjyske Kurt Jensen stået i spidsen for Frøs Sparekasse, der har hovedsæde i Rødding.
Den 65-årige frontfigur har sidste arbejdsdag 31. marts 2017.

Læs også VM i Synnejysk vinder Æresrummelpotten

- Kurt Jensen har været førstemand i et pengeinstitut, som siden 1980 har gennemgået en rivende udvikling. Da han trådte til var sparekassen i store vanskeligheder. Dengang var der 20 medarbejdere og to afdelinger - i Rødding og Gram. I dag tæller Frøs Sparekasse 145 medarbejdere i 11 afdelinger i Syd- og Sønderjylland. Han har givet det sønderjyske pengeinstitut profil, sagde redaktør af æ Rummelpot Gunnar Hattesen, Gråsten, ved overrækkelsen i Rødding.
Årets Æresrummelpot er blevet uddelt siden 1950. Tidligere modtagere er blandt andre Dronning  Ingrid, skibsreder Mærsk McKinney Møller, tidligere minister Bertel Haarder og direktør Jørgen Mads Clausen.

Læs også æ Rummelpot kræver ringridning på programmet til OL 2020

 

Mere kultur