Fuld kværulant og tre tørstige unge

En svært pyntet herre indfandt sig onsdag aften på politistationen i Aabenraa for at fortælle, at han var voldsomt utilfreds. Hvad han var vred over, var han ikke i stand til at redegøre for, og da han blev om at gå igen, nægtede han.

Vagthavende på stationen blev nødt til at ringe efter en politipatrulje for at få manden ud. Han blev eskorteret til bussen, men nægtede at forlade bilen. Betjentene blev kaldt for racister, og de skønnede, at manden nok trængte til et par timer i cellen, så han kunne sove sin brandert ud.

Ved 23.30 tiden blev han bedt om at gå. Men det nægtede han, skældte ud og hævdede, at han var talebaner, og det er ellers stærkt religiøse muslimer, der ikke befatter sig med alkohol.

Betjentene vurderede, at manden var mere kværulant end talebaner og satte ham på porten. Han kom ikke tilbage.

Tre unge på togt

Det var nu ikke det eneste, der skete i Aabenraa. Ved et-tiden fik politiet en melding om, at tre unge var ved at bryde ind i en garage. De tre var væk, da politiet kom.

En halv time senere fik politiet en ny nmelding om at tre unge var ved at bryde ind i kaffebutikken i Søndergade. Også her var de tre væk, da politiet kom, men anmelderen var en ihærdig kvinde, som fulgte efter de unge og gav politiet telefoniske meldinger om, hvor de gik hen.

På den måde fik politiet fat i to af de unge, der slæbte på fem flasker snaps, som de huggede i kaffebutikken. Politiet fandt hurtigt ud af, hvem den tredje var, og han blev afleveret senere på politistationen af sin far.