TV der bevæger dig

Høje brag vækkede sovende beboere ved voldsom gårdbrand

Beboerne på en gård i Stade nær Tinglev blev natten til tirsdag forstyrret i deres nattesøvn af larm og høje brag. Da de kikkede ud af vinduet, opdagede de, at to af længerne på deres gård stod i flammer.

Kort efter klokken 01 natten til tirsdag opstod der brand på en gård i Stade nær Tinglev. To lader er nedbrændt og slukningsarbejdet er tirsdag morgen stadig i gang. Foto: Localeyes.dk

01:39

Brandfolk fra Bylderup, Ravsted, Tinglev, Tønder og Beredskabsstyrelsen Sønderjylland deltager i slukningen.

1 af 2

Kort efter klokken 01 natten til tirsdag opstod der brand på en gård i Stade nær Tinglev. To lader er nedbrændt, og slukningsarbejdet er tirsdag morgen stadig i gang. 

- De sovende beboere i gårdens stuehus blev vækket af larm og høje brag. Da de fik kikket ud af vinduerne,  kunne de se flammer fra gårdens to lader, så de slog straks alarm, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

Brandfolk fra Bylderup, Ravsted, Tinglev, Tønder og Beredskabsstyrelsen Sønderjylland deltager i slukningen. Det er lykkes at holde stuehuset fri af branden - og ingen mennesker er kommet noget til.

Der var ingen dyr i laderne - men nogle maskiner. Det er endnu for tidligt at sige noget om brandårsagen.

Se mere på localeyes.dk