I Ravsted får de børn - mange endda

I dag blev det bekræftet, at 2009 var et frugtbart år for byen Ravsted i Sønderjylland. Den sønderjyske by producerer babyer i rekordfart, samtidig med at resten af landet melder om faldende fødselstal.

Der bor knap 1.000 mennesker i sognet, og de seneste få måneder har der været omkring ti fødsler og cirka ti flere er på vej. Borgerne i Ravsted synes, det er usædvanligt. Derfor holdt de pressemøde i dag for at fortælle, hvorfor børn er et gode. 
 

Legekammerater

Marchen Pedersen, butiksassistent, siger det er godt med mange mødre, for så er der nogle at tale med og udveksle ideer med.

Kira Terp, studerende, siger, det er godt med mange børn, for så kan man være sikker på, at der er nogle at lege med.

Nina Nissen, pakker, lægger vægt på, at der er mange unge i Ravsted, og det kan være en af grundende til, at der også er mange børn.

Byen lever

Alle i Ravsted lyder, som om de er enige om, at børn holder liv i en lille by, og det er måske noget, andre byer også kan leve videre på.

De mange fødsler er ikke aftalt, siger mødrene. Vi har spurgt, men beboerne nægter, at de mange fødsler skulle have noget et gøre med den populære Ravsted Byfest, der fandt sted for godt ni måneder siden.