Kaos på Padborg Station

En gruppe flygtninge forsøgte at tage toget tilbage til Tyskland, samtidig med at en anden gruppe flygtninge ankom til stationen.

Der er kaotiske tilstande på Padborg Station.

En gruppe på omkring 15 flygtninge, som havde forladt deres opholdssted i Frøslev, har netop forsøgt at tage toget tilbage til Tyskland. Politiet fik i samarbejde med DSB stoppet flygtningene, inden de nåede at komme på toget, og de er nu kørt tilbage til det midlertidige opholdssted på en gammel skole i Frøslev.

- Det er simpelthen ikke godt nok, at de får lov til at flygte fra skolen - det erkender vi, siger vicepolitiinspektør Preben Westh fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Samtidig med flugtforsøget ankom endnu et tog med nye flygtninge til stationen, hvor der desuden sidder en gruppe flygtninge, som nægter at forlade stedet. Mødet mellem de tre grupper gav politiet problemer.

- Det er tydeligt, at politiet kæmper med at holde styr på de mange forskellige grupper af flygtninge, som vil forskellige ting, siger TV SYDs reporter, Verner Joost Hansen.