TV der bevæger dig

Kolde fødder i Aabenraa

Valentinsdag må være den perfekte dag at gifte sig. Det mener de i Aabenraa, hvor kommunen har tilbudt par at blive gift på skøjtebanen i Genforeningshaven. Men ingen par har meldt sig.

Der skulle have været brudepar på glatis i Genforeningshaven i Aabenraa. Men ingen har meldt sig til at blive viet på Valentinsdag. Foto: Colourbox

Aabenraa kunne være blevet tre ægtepar rigere lørdag. Her havde kommunen inviteret forelskede par til at blive viet på en lidt utraditionel måde.

Borgmester Thomas Andresen (V) ville i kærlighedens navn på Valentinsdag vie tre par på skøjtebanen i Genforeningshaven. Men bare tanken om at blive viet på is må have givet kolde fødder på forhånd.

- Der er ingen, der har meldt sig til at blive gift. Så vi må undvære brylluppet, men der kommer til at ske en masse andre ting ved skøjtebanen, siger borgmesteren til TV SYD.

Aabenraa Kommune har arrangeret "Romance on Ice" på skøjtebanen. Der vil fra klokken 15 være musik og lysshow, så Valentin-stemningen er helt rigtig, når daten skal foregå på skøjter.

- Vi kan jo ikke tvinge folk til at gifte sig, men vi kan sørge for, at de kan få en hyggelig Valentinsdag i Genforeningsparken, siger Thomas Andresen.