Kørte galt på motorvejen med stjålen trailer og narko i blodet

En ung mand fra Sønderborg havde ikke den bedste dag tirsdag. Han kørte galt og blev samtidig taget for narko-kørsel og for at have stjålet en trailer.

Klokken kvart over syv tirsdag morgen fik politiet anmeldelsen om, at en varebil lå i buskads ved motorvejen i nordgående retning ved Rødekro.

- Føreren havde mistet herredømmet og var endt i buskadset. men ulykken var sket noget tidligere, så føreren var der ikke, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt til TV SYD.

Ud over, at varebilen var kørt galt, så var den ikke indregistreret, men kørte i stedet rundt med stjålne nummerplader. Bag på varebilen var spændt en stjålen trailer.

- Vi har sidenhen fundet bilens ejer, som også var ham, der kørte bilen, da den kørte galt. han er 25 år og fra Sønderborg. En blodprøve fra ham viste, at han har kørt varebilen med narko i blodet, fortæller vagtchefen.

Ureg. varebil monteret med stjålne plader samt stjålet trailer kørt i grøften på E45. Fører påvirket af narko og uden kørekort. #politidk

— Sydjyllands Politi (@SjylPoliti) July28, 2015