Kredsformand: Peter Christensen er en ærlig mand

Venstres kredsformand i Aabenraa, Leif Andersen, glæder sig over, at Peter Christensen (V) er udpeget som ny forsvarsminister. Han kalder den nye minister for 'en ærlig mand.'

Kredsformanden for Venstre i Aabenraa, Leif Andersen, lægger ikke skjul på, at han er ualmindeligt begejstret efter nyheden om, at Peter Christensen (V) er blevet udpeget til ny forsvarsminister og minister for nordiske anliggender.

- Jeg er bare en rigtig glad mand i dag. Jeg er sikker på, Peter Christensen er det rigtige valg, siger han til TV SYD.

Kredsformand Leif Andersen havde ellers indstillet sig på, at Peter Christensen var tabt for Aabenraa-kredsen, da folketingspolitikeren ikke blev valgt ind ved det seneste folketingsvalg - og derfor valgte at droppe helt ud af politik.

- Det kommer bag på mig, men på den anden side forstår jeg godt Lars Løkke Rasmussen (V). Jeg er sikker på, han trækker Peter Christensen ind, fordi han mangler ham. Jeg har kendt Peter i 17år, og jeg er ikke i tvivl om, at han er en ærlig mand, som vil klare det godt på posten,  forklarer kredsformanden.

Håber Peter Christensen vil stille op igen.
Leif Andersen håber samtidig, at Peter Christensen nu igen har fået lyst til at stille op i Aabenraa-kredsen som spidskandidat.

- Jeg vil meget gerne spørge ham, om han vil stille op. Jeg håber, jeg fanger ham en af dagene, så vi kan få en snak om tingene, siger han.

Peter Christensen har været kandidat for Venstre i Aabenraa-kredsen siden 2006.